درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین تصویر تلسکوپ فضایی جیمز وب منتشر شد

  • کد خبر: ۱۲۲۱۵۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
بزرگ‌ترین تصویر تلسکوپ فضایی جیمز وب منتشر شد
تلسکوپ فضایی جیمز وب همچنان ما را شگفت‌زده می‌کند. حالا گروه CEERS بزرگ‌ترین تصویر جیمز وب تا به امروز را منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تلسکوپ فضایی جیمز وب همچنان ما را شگفت‌زده می‌کند. این تلسکوپ غول‌پیکر از ماه گذشته نگاهی به کهکشان‌ها و پدیده‌های نجومی می‌اندازد که تا امروز هیچ تلسکوپی با این دقت از آن‌ها اطلاعات دریافت نکرده است. حالا گروه انتشار زودهنگام مطالعات علمی تکامل کیهانی (CEERS - Cosmic Evolution Early Release Science Study) بزرگترین تصویر جیمز وب تا امروز را منتشر کرده است.
این عکس جدید تصویری موزاییکی با ترکیب ۶۹۰ تک فریم با دوربین نیرکم (NIRCam) در طول موج فروسرخ نزدیک ثبت شده است. این تصویر میدانی هشت برابر اولین تصویر عمق میدان جیمز وب دارد و بزرگترین کاوش آسمان جیمز وب محسوب می‌شود.



شش کهکشان هیجان‌انگیز جیمز وب


البته نیاز به یادآوری است که این ابزار‌ها نور‌هایی را ثبت می‌کنند که به چشم انسان قابل دیدن نیست. در این تصویر جدید، تیم CEERS شش کهکشان جالب توجه را با جزئیات بیشتری در تصویر نشان داده‌اند که ویژگی‌های هیجان‌انگیزی دارند:

تصویر شماره ۱ کهکشانی تقریبا در فاصله یک میلیارد سال نوری از ما قرار دارد و از تعداد زیادی ستاره آبی رنگ تشکیل شده است.
تصویر شماره ۲ آرایشی از کهکشان‌های کوچک در فاصله ۱۰ میلیارد سال نوری از ما را نشان می‌دهد که از دید جیمز وب کمانی در آسمان می‌سازد.
تصویر شماره ۳ سیستمی از کهکشان‌های در هم تنیده به نام کراکن فضایی (Space Kraken) را در فاصله تقریبی ۱۲ میلیارد سال نوری نشان می‌دهد.
تصویر شماره ۴ دو کهکشان در تعامل را در فاصله تقریبی ۸ میلیارد سال نوری در بر دارد. فلش داخل تصویر ابرنواختری را نشان می‌دهد که اخیرا با تلسکوپ فضایی جیمز وب کشف شد.
کهکشان مارپیچی دیگری در همان فاصله ۸ میلیارد سال نوری در تصویر ۵ مشخص است که توانایی جیمز وب در ثبت جزئیات بی‌نظیرش در چنین فاصله‌ای را نشان می‌دهد.
تصویر ۶ احتمالی از همخطی کهکشانی با دم کشندی در فاصله تقریبی ۸ میلیارد سال نوری با گروهی کهکشانی در فاصله تقریبی ۱۴ میلیارد سال نوری است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->